Jørn Hoelstad Pettersen

Mitt hJØRNe av web'en

It's:learning og embedding av video; takk og farvel

En av mine tre faste lesere, Einar Berg, gjorde meg oppmerksom på at en video jeg hadde lagt som embed (hva heter det på norsk, egentlig?) i den forrige posten, ikke virket. Jeg prøvde å fikse det, men etter at den først virket og så ikke, ga jeg opp og slettet den. Men så oppdager jeg at alle videoer jeg har embedded (embed-et? embedd-et? lagt inn som 'embed'?) i tidligere poster også har sluttet å vises.

Da begynner vel min tålmodighet snart også å bli tynnslitt nok til at jeg omsider vinker favel til it's:learning som bloggeplattform. Det har vært et helhjertet forsøk fra min side på å se om jeg kunne få noe ut av et verktøy som arbeidsgiveren min har satset ganske mye på at vi skal bruke. Siden jeg startet i februar har det imidlertid ikke skjedd noen forbedring av det (bortsett fra at de etter et par måneder fikset en bug som hindret innsetting av bilder). Kommentarfunksjonen er like primitiv. Den personlige tilpasningen er like lite fleksibel. It's:learning har kunnet krysse av i funksjonsoversikten:  Blogg?  Ja, da!. Men jeg har vel en sterk følelse av at jeg må være en av de få som har benyttet meg av den.

Einar og mine andre to lesere: følg med, følg med! Kanskje må dere oppdatere abonnementene deres hvis dere skal fortsette å følge med på mitt hJØRNe av web'en.

3 comments

Guest says

Ja, velkommen skal du være :)Prøver selv ut wordpress om dagen, men er ikke like fornøyd med den som med gamle blogger. Blogger er best, til hverdag og fest!
<a href="http://ikt-diginalet.blogspot.com">Jeanette</a>

25. november 2007 17:22:16

Pettersen, Jørn Hoelstad says

Jeg har visst både Wordpress- og Blogger-kontoer, så jeg får se hva det blir. Hva er problemet med Wordpress da? Det var vel egentlig den jeg hadde tenkt å satse på. Jørn

25. november 2007 17:31:50

Guest says

Jeg anbefaler typepad. Den koster 10 dollar i måneden, men det er den verdt. Driftsikker, enkel å strukturere og alle funksjoner er på plass.

8. januar 2008 23:53:40

Add comment

 
Powered by: itslearning